Zorg voor je gezondheid!
Gewichtsbeheersing - Gezondheidsadvies - massage 

Orthomoleculair advies: 

Orthomoleculaire therapie is een complementaire (voorheen "alternatieve") benadering van preventieve en curatieve gezondheidzorg die zich richt op het optimaliseren van de voeding, zodat de cellen van het lichaam dit op de beste manier op kunnen nemen en hun werk kunnen doen binnen jouw lichaam. 

Het belangrijkste doel is om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen, 

zodat de cellen optimaal kunnen functioneren en het lichaam in staat is om zichzelf te herstellen.

Een cruciaal aspect van orthomoleculaire therapie is het verbeteren van de darmfunctie. Een gezonde darmflora speelt namelijk een essentiële rol bij het opnemen en verteren van voedingsstoffen, waardoor deze beter beschikbaar worden voor opname in je lichaam. Door middel van specifiek voedingsadvies en/of suppletieadvies kan de darmfunctie worden bevorderd.

Orthomoleculaire therapie streeft naar het gebruik van pure en onbewerkte voeding. Dit betekent dat bewerkte voedingsmiddelen met toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen en kunstmatige kleurstoffen zoveel mogelijk worden vermeden. In plaats daarvan wordt er gekozen voor verse groenten, fruit, volle granen, gezonde vetten en eiwitten.

Kortom, orthomoleculaire therapie richt zich op het optimaliseren van de cel voeding door middel van een gezond dieet en in sommige gevallen een extra supplement. 

Om een extra compleet beeld te krijgen van je gezondheid, kun je een bloedonderzoek of stoelgangonderzoek afnemen. 


Contact
TarievenKlik op onderstaande afbeelding voor de DNA gezondheids-checks-ups of één van de andere gezondheids-checks:

 


NB

-Voorgeschreven supplementen kunnen via mij besteld worden en vallen niet binnen bovenstaande consulten.

-Ik werk uitsluitend met natuurlijke en zeer hoogwaardige producten zoals Vitakruid, Biotics, Energetica Natura, Bonusan, Vitals.

-Veelal krijg ik de vraag of een behandeling vergoed wordt door de zorgverzekering. 
Op dit moment ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Hiermee kunt je, wanneer je aanvullend verzekerd bent, in aanmerking komen voor (gedeeltelijke) vergoeding, alléén op, voedingsadviezen volgens de richtlijnen gezonde voeding. 
Vraag na bij jouw eigen verzekering of je voor vergoeding in aanmerking komt. 

-Ik bemiddel niet met verzekeringsmaatschappijen.

-Ook ben ik aangesloten bij een beroepsvereniging voor (sport)masseurs (BMS) en heb een WKKGZ registratie om je zo de best mogelijke en, voornamelijk, veilige zorg te bieden.

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen