Zorg voor je gezondheid!
Gewichtsbeheersing - Gezondheidsadvies - massage 

Massage

Sportmassage, triggerpointmassage, dry needling en deep tissue massage zijn allemaal populaire vormen van massage die gericht zijn op het verlichten van spierspanning, het verbeteren van de doorbloeding en het bevorderen van herstel na inspanning.

Sportmassage richt zich specifiek op atleten en sporters, waarbij de nadruk ligt op het behandelen van blessures en het optimaliseren van prestaties.

Triggerpointmassage richt zich op de behandeling van myofasciale triggerpoints (knopen in de spieren die pijn en andere symptomen kunnen veroorzaken).

Dry needling maakt gebruik van dunne naalden om deze triggerpoints te ontspannen. Dit gaat altijd in onderling overleg!

Deep tissue massage is een krachtige vorm van massage die diep in de spieren werkt om spanning los te laten en chronische pijnklachten te verlichten. Het kan ook helpen bij het herstellen van blessures of hoofdpijnklachten.

Massage kan niet alleen fysieke voordelen bieden, maar ook mentale en emotionele voordelen. Het kan stress verminderen, ontspanning bevorderen en algemeen welzijn verbeteren.

Als je last hebt van spierspanning, hoofdpijn of blessures, overweeg dan eens een massages om je beter te voelen en sneller te herstellen. Raadpleeg mij als professioneel masseur voor advies en behandeling op maat. 

Voor meer informatie kijk hiernaast of neem gerust contact met mij op!

-Ik geef geen erotische massages! Bij misbruik wordt direct aangifte gedaan. In mijn praktijk is een alarmknop aanwezig!


Contact
Tarieven

 
 
 
 
E-mailen
Bellen