Fit en vitaal voor vrouwen

Massages:

(Tarieven: Onderaan deze pagina)

Sportmassage, triggerpointmassage, dry needling en deep tissue massage zijn allemaal populaire vormen van massage die gericht zijn op het verlichten van spierspanning, het verbeteren van de doorbloeding en het bevorderen van herstel na inspanning.

Sportmassage richt zich specifiek op atleten en sporters, waarbij de nadruk ligt op het behandelen van blessures en het optimaliseren van prestaties.

Triggerpointmassage richt zich op de behandeling van myofasciale triggerpoints (knopen in de spieren die pijn en andere symptomen kunnen veroorzaken).

Dry needling maakt gebruik van dunne naalden om deze triggerpoints te ontspannen. Dit gaat altijd in onderling overleg!

Deep tissue massage is een krachtige vorm van massage die diep in de spieren werkt om spanning los te laten en chronische pijnklachten te verlichten. Het kan ook helpen bij het herstellen van blessures of hoofdpijnklachten.

Massage kan niet alleen fysieke voordelen bieden, maar ook mentale en emotionele voordelen. Het kan stress verminderen, ontspanning bevorderen en algemeen welzijn verbeteren.

Als je last hebt van spierspanning, hoofdpijn of blessures, overweeg dan eens een massages om je beter te voelen en sneller te herstellen. Raadpleeg mij als professioneel masseur voor advies en behandeling op maat. 

Voor meer informatie kijk hiernaast of neem gerust contact met mij op!

-Ik geef geen erotische massages! Bij misbruik wordt direct aangifte gedaan. In mijn praktijk is een alarmknop aanwezig!Tarieven:

Sportmassage, triggerpointmassage, Deep-Tissue massage

Per Behandeling van 30 minuten:

€22,50

--------------------------------------------

(Sport)Massage inclusief dry needling:

Per behandeling van 30 minuten:

€25,00
------------------------------------
Belangrijk!
-Wees AUB 5 minuten voor de afspraak aanwezig i.v.m. omkleden.
-Neem een grote (bad)handdoek mee
-U dient goed ter been te zijn. De praktijkruimte ligt op de 2e etage
-Ik hanteer een 24 uurs regeling. Dit houdt in dat, wanneer je niet op een afspraak verschijnt, de volledige kosten van de behandeling aan je doorberekend worden.
-Meld je je binnen 24 uur voor de afspraak af, dan betaal je 50% van de behandeling.

*Zie ook de algemene voorwaarden en privacy voorwaarden onderaan deze website