Fit en vitaal voor vrouwen

Over mijzelf

Ik ben Marjolein, praktijkeigenares van Fitality4You, getrouwd sinds 2003 en heb met mijn sportieve man een super leuke en sportieve zoon. Mijn praktijk bevindt zich in het mooie Limburgse Landgraaf. 

Fitality 4 You  staat voor Fitheid en Vitaliteit, speciaal voor jou en je gezondheid. 

Mijn passie voor voeding en gezondheid is ontstaan na de geboorte van mijn zoon, in 2004. 

Sinds zijn geboorte heb ik veel last gehad van gewichtsschommelingen, al dan niet door hormonale veranderingen, weinig bewegen, ongezonde voeding en het gevoel overweldigd te zijn door alle veranderingen dat een kindje teweeg kan brengen. Met andere woorden; ik zette mezelf constant op de laatste plaats. Herkenbaar?

Door me te verdiepen in wat voeding voor me kon betekenen, begon ik me steeds beter te voelen en kreeg ik meer energie, waardoor ik meer zin had om te gaan bewegen. Vanuit dat laatste oogpunt ben ik me steeds meer gaan verdiepen in het menselijk bewegingsstelsel, diverse massagetechnieken en ben steeds dieper gaan duiken in de materie van het coachen, gezonde voeding, orthomoleculaire voeding en suppletie en de vrouwelijke hormonen.

Nu, 19 jaar later, voel ik me gezonder en fitter dan ooit. Ben ik nu klaar met mijn reis naar gezondheid? Nee hoor. Er blijft nog steeds werk aan de winkel. Ik ben nog altijd niet slank, maar wel veel gezonder en slanker dan destijds! Bovendien heb ik een veel gezondere mindset!

Ik ben toegewijd aan het inspireren en coachen van vrouwen en hen te helpen met het creëren van een gezonde mindset, gezonde gewoontes en het maken van gezonde keuzes met betrekking tot voeding!

Ik ben:

  • Ervaringsdeskundige met betrekking tot mijn eigen gewichtsproblematiek (The struggle is real!) en kan me dus heel goed voorstellen wat je voelt en hoe jij je voelt!
  • BGN Gewichtsconsulent (2008) sportvoedingsconsulent (2010) 
  • NGS Sportmasseur (2012), triggerpoint behandelaar (2016), dry-needle behandelaar (2018)
  • Leefstijl- vitaliteits- en beweegcoach (2021)
  • Orthomoleculair therapeut (2023)
  • Hormoon specialist (2024)


Neem contact op

'Voor je lichaam zorgen is een investering.

 Je krijgt er iets voor terug dat onbetaalbaar is'