Tarieven: zie onderaan deze pagina

Orthomoleculair suppletie advies:

(Compleet suppletieadvies zonder bloedonderzoek) 

Orthomoleculaire suppletie, oftewel juiste aanvulling van voedingsstoffen op celniveau, zorgt voor een verbeterde gezondheid door de juiste voeding te combineren met vitaminen, mineralen en/of andere supplementen. Vaak gebruik je al de juiste gezonde voeding, maar soms mis je nog net dat beetje extra om van een klacht af te komen, of beter te kunnen presteren. Orthomoleculaire suppletie zorgt ervoor dat de juiste voeding op de juiste plek terecht komt door uitsluitend gebruik te maken van natuurlijke en goed opneembare supplementen. 


Bij mij kun je terecht voor suppletieadvies op maat. Dit kan inclusief een EMB of exclusief een EMB. Mocht je kiezen voor een advies inclusief EMB dan is dit uiteraard preciezer dan wanneer u kiest voor een suppletie advies zonder EMB. Klik voor meer informatie dan op het kopje EMB. 

Tijdens dit consult van maximaal 1 uur gaan we samen op zoek naar wat ik voor jou kan betekenen met betrekking tot jouw klachten en/of jouw gezondheid. We doen een uitgebreide anamnese en aan de hand van deze anamnese kom ik tot een passend  voedings- en/of suppletieadvies. De natuurlijke en hoogwaardige voedingssupplementen kunt u bij mij bestellen en vallen buiten het consult. 

Na een aantal weken kunnen we eventueel een vervolgafspraak maken om te evalueren hoe het is gegaan. Dit kan in een persoonlijk gesprek, maar kan ook via telefoon.

*De geadviseerde voedingssupplementen vallen buiten dit advies en dienen dus apart besteld en vooraf betaald te worden. Het consult kan bij jou thuis plaatsvinden of bij mij in mijn praktijkruimte (LET OP: Deze ligt op de tweede etage. Je dient goed ter been te zijn)

Ik maak uitsluitend gebruik van natuurlijke en hoogwaardige producten van o.a. de merken: 

 

 

Tarieven:

  • De kosten van een consult van maximaal 1 uur (exclusief supplementen) inclusief complete anamnese en advies: €45,-
  • Vervolgafspraak: max. 30 minuten: €25,-
  • Bij een eerste afspraak vraag ik een aanbetaling van €20,-
  • Ik kom bij u aan huis. Maximale afstand enkele reis: 10 km (Woont u verder weg, neemt u dan even contact met mij op)

NB: 

Veelal krijg ik de vraag of een behandeling vergoed wordt door de zorgverzekering.
Ik ben wél aangesloten bij een beroepsvereniging met een wkkgz registratie om u zo de best mogelijke zorg te bieden.
Echter werk ik niet meer met vergoedingen, omdat hierbij veel extra kosten komen kijken met betrekking tot studiepunten, die ik vervolgens weer door moet berekenen aan u, mijn client. Daarnaast zijn veel mensen niet meer aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen, vanwege de hoge verzekeringskosten. Ik probeer, om deze redenen, de prijzen van de behandelingen zo laag en toegankelijk mogelijk voor u te houden en de kwaliteit optimaal!

Voor meer vragen, stuur gerust een mail of vul het contactformulier in onder het kopje "contact" in de navigatiebalk.